Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολιστικές καταδύσεις στην Πηγή, 18-22 Οκτώβρη

5ημερη βιωματική ομάδα "Ολιστικές καταδύσεις στην Πηγή μας"

Από 18 έως και 22 Οκτώβρη 2017.
9 Queens spa - Hotel στην Αιδηψό

Η Ζωή εκτός από αγώνας για την επιβίωση, είναι και μια περιπέτεια, ένα ταξίδι προς την ωριμότητα, την ψυχολογική ανάπτυξη και την εσωτερική ενοποίηση.
Στο ταξίδι αυτό, η μεταμόρφωση του φόβου και των κάθε λογής αντιστάσεων που προκαλεί, σε εσωτερική γαλήνη και αγάπη, είναι κομβική και καθοριστική.
Μια μεταμόρφωση που προϋποθέτει την συνάντησή μας με την τραυματική μας περιοχή, την αναβίωση, την ενσωμάτωση και την μετουσίωση της.

Θα έχουμε την ευκαιρία στο ασφαλές πλαίσιο μιας ψυχοθεραπευτικής ομάδας αυτοανακάλυψης :
-να συνδεθούμε με την εσωτερική θεραπευτική μας δυνατότητα
-να ‘αφεθούμε’ να καταδυθούμε στην «Πηγή» μας
- να προσεγγίσουμε εκείνη την θεραπευτική, ολοτροπική, αυθεντική διάσταση μέσα μας, όπου είμαστε ενοποιημένοι, γαλήνιοι, πλήρεις και ευτυχισμένοι.

Έχοντας επίγνωση και επαφή με την ατμόσφαιρα των χαρισμάτων μας ,
- να αφουγκραστούμε την καρδιά μας,
-να μοιραστούμε με τους άλλους
-να σκύψουμε πάνω στην εσωτερική μας πραγματικότητα.

Θα εφαρμοστούν ψυχοθεραπευτικές πρακτικές, διαλογισμοί , τεχνικές γιόγκα, "ολοτροπικές καταδύσεις" και εργασία - παιχνίδι με το σώμα.

Με σεβασμό στην προσωπική φυσική ροή που έχει ο καθένας στο ταξίδι προς την εσωτερική του μεταμόρφωση.

Ο Κων/νος Φυτόπουλος εργάζεται ως Ψυχίατρος,Ψυχοθεραπευτής και Ομοιοπαθητικός, συντονίζει δε ομάδες αυτογνωσίας ανα την Ελλάδα. Είναι ψυχοθεραπευτής υπαρξιακής και γιουγκιανής κατεύθυνσης, με πολυετή συμμετοχή σε συστήματα πνευματικής ανάπτυξης.

Από 18 εώς και 22 Οκτωβρίου στην Αιδηψό, στο καλαίσθητο ξενοδοχείο με την εκπληκτική θέα 9 Queens spa - hotel, με δική του πηγή και δωρεάν προσφορά στους συμμετέχοντες των υπηρεσιών SPA (ιαματική πισίνα, τσακούζι και μυσταγωγικό χαμάμ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
τηλ.: 23510 76122, 693 669 7444 | e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.