Εκτύπωση αυτής της σελίδας

5ήμερη Βιωματική Ομάδα Αυτογνωσίας : Ιούλιος - Άυγουστος 2015 στην Άνω Σκοτίνα Πιερίας.

5ήμερη Βιωματική Ομάδα Αυτογνωσίας : Ιούλιος - Άυγουστος 2015 στην Άνω Σκοτίνα Πιερίας.

31 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2015.

-------------------------------------------------------------------------------

Γιατί δεν μπορούμε να αντέξουμε, να χωρέσουμε αυτό που είμαστε, τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή μας και γενικά την πραγματικότητά μας;

Επειδή συνήθως ταυτιζόμαστε με την νευρωτική, διασπασμένη, προγραμματισμένη μας διάσταση που είναι στενάχωρη.

Εντούτοις είναι γενέθλιο μας δικαίωμα και δυνατότητα να είμαστε ανά πάσα στιγμή, σε επαφή με εκείνη τη διάσταση μέσα μας όπου είμαστε ολόκληροι, ειρηνικοί, πλήρεις και ευτυχισμένοι.

Θα έχουμε την ευκαιρία στο ασφαλές πλαίσιο μιας ψυχοθεραπευτικής ομάδας αυτογνωσίας να προσεγγίσουμε αυτή την εκ-στατική, αυθεντική, ευρύχωρη συνειδησιακή κατάσταση. Έχοντας επίγνωση και επαφή με την ατμόσφαιρα των χαρισμάτων μας, να αφουγκραστούμε την καρδιά μας, να μοιραστούμε με τους άλλους και να σκύψουμε πάνω στην εσωτερική μας πραγματικότητα. Δοσμένοι ολοκληρωτικά, χαρούμενοι και απολαμβάνοντας αυτό που κάνουμε.

Θα εφαρμοστούν ολοτροπικές αναπνοές, δυναμικοί διαλογισμοί, τεχνικές γιόγκα, ψυχοθεραπευτικές πρακτικές και εργασία-παιχνίδι με το σώμα. Με σεβασμό στην προσωπική, ιδιαίτερη, φυσική ροή που έχει ο καθένας στο ταξίδι προς την εσωτερική του μεταμόρφωση.

Το σεμινάριο διαρκεί περίπου 40 ώρες.


Συντονιστής Ομάδας:
Φυτόπουλος Κωνσταντίνος
(Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής)

------------------------------------------------------
Ο Κωνσταντίνος Φυτόπουλος εργάζεται ως Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής και Ομοιοπαθητικός, συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας και εφαρμόζει θεραπευτικά τεχνικές της γιόγκα. Είναι ψυχοθεραπευτής υπαρξιακής και γιουγκιανής κατεύθυνσης, με πολυετή συμμετοχή σε συστήματα πνευματικής ανάπτυξης.
------------------------------------------------------
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 330 €
(συμπεριλαμβάνει διαμονή και διατροφή)
- επιβάρυνση 50 € για μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο

Λόγω περιορισμένου αριθμού κλινών στα μη-μονόκλινα/δίκλινα δωμάτια, προτείνεται να κάνετε κράτηση εγκαίρως.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
23510 76122, 693 669 7444, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 150 €
μέχρι αρχές Ιουλίου